Livestream – élő közvetítés online

Tökéletes választás szakmai rendezvények, sajtótájékoztatók, kormányzati és üzleti találkozók, konferenciák, színházi események, koncertek, sport rendezvények, szabadtéri fesztiválok, partyk, vagy akár magán ünnepségek élő közvetítésére és rögzítésére.
Az élőképet Full HD vagy HD minőségben készítjük, így a rendezvényekről a legmagasabb minőségű adás sugárzását tudjuk eljuttatni online az Ön célközönségének. Az élő közvetítés után átadjuk a rendezvényhelyszínen felvett és vágott videót, amelyet Ön bármikor feltölthet social mediára (facebook, youtube…), és saját weboldalára.
Professzionális szolgáltatásunk alkotórészeként megírjuk a forgatókönyvet, műsortervet, elkészítjük a reklámokat, bejátszókat, prezentációkat, és animációkat is. Önnek a rendezvényen csak a műsorra kell koncentrálnia. Ha Ön úgy dönt, hogy az élő közvetítés helyett élőképes adás minőségű rögzítést választ, rendezvényének felvétele után a videót azonnal átveheti tőlünk. Keressen minket bizalommal, legyen a partnerünk.
Email: office@rajnaistudio.hu

Livestream partnerek, referenciák:
CinemaCity / IMAX / STARWARS / STORYMAGAZIN / IKEA / Glamour / Storyonline.hu / 24.hu / Szállás.hu / Ringier Axel Springer Digital Media Campus / Cosmopolitan.hu / Marie Claire / Üzleti Bizalomépítés hatékonyan

Interjúk a Story gáláról

Interjúk a Story gáláról! Többek között Anikó és Aurelio, Varga Iza, Ördög Nóri, ÉNB Lali mesélt nekünk.

Közzétette: Story – 2018. február 10., szombat

100% pénzvisszafizetési garancia | teszt, Thermal Hotel Visegrád. Úgy is lett?

Thermal Hotel Visegrád – TESZT Kulcsár Edinával ???——————————————————————–Végig járjuk az egész szálláshelyet és könyörtelenül végig nézünk mindent, hogy amit az adatlapon ígérnek, az úgy is lesz-e?!100% pénzvisszafizetési garancia részletei: http://bit.ly/ugy_is_lett_100_garancia

Közzétette: Szallas.hu – 2018. január 24., szerda

Élőben bejelentkezés és kulisszatitkok a Star Wars: Az utolsó jedik gálavetítésén, a Cinema City Arénából
#StarWars #TheLastJedi #IMAX #CInemaCity

Közzétette: Cinema City Magyarország – 2017. december 12.

IKEA Budapest,Soroksár áruház megnyitó ünnepség 2017.06.14

Ha nem tudtatok velünk lenni személyesen, vagy nem láttátok az élő közvetítést az új soroksári IKEA áruház megnyitó ünnepségéről, nézzétek meg az eseményről készült felvételt.

Közzétette: IKEA – 2017. június 14., szerda

Döbbenetes infók A múmia sztárjától!

Érkezik a sehol máshol nem látható, exkluzív videó Tom Cruise-zal és magyar hangjával, Rékasi Károllyal! Kulisszatitkok, és infók első kézből a világsztártól és jól megszokott magyar hangjától.

Közzétette: Cinema City Magyarország – 2017. június 8., csütörtök